+ 31 (0) 6-27053080 info@hpconsult.nl
+ 31 (0) 6-27053080 info@hpconsult.nl

OVER HP CONSULT

HPconsult is in 2007 gestart door Harold Pelkmans. Hij is een gecertificeerd registerarbeidsdeskundige met ruime ervaring in de beoordeling van de (on)geschiktheid voor de functie, het vaststellen van de mate van arbeidsongeschiktheid, de begeleiding naar passend werk, werkplekonderzoek en arbodienstverlening. Hij is goed ingevoerd in de wet- en regelgeving, beschikt over een uitgebreide kennis van de diverse sectoren en beroepen, heeft een breed netwerk en kent het speelveld.

HPconsult werkt samen met diverse partners zodat de continuïteit gewaarborgd is. Tevens wordt hierdoor de dienstverlening verruimd met onder andere mediation en coaching.

De werkwijze van HPconsult kenmerkt zich door maatwerk. Na een uitvoerige analyse wordt samen met u gezocht naar de beste oplossing. De belasting van het werk en de belastbaarheid van uw medewerker zijn vanzelfsprekend van belang. Wij vinden daarnaast factoren als motivatie en thuissituatie essentieel om tot een overwogen advies te komen. Natuurlijk ligt de nadruk op de mogelijkheden in plaats van de medische beperkingen.

ONZE DIENSTEN

ARBEIDSDESKUNDIG ONDERZOEK

PRE-ADVIES ONDERWIJS

WERKPLEK ONDERZOEK

RE-INTEGRATIE 2E SPOOR